De Union Jack bleef wapperen ondanks de regen

Afgelopen weekend is voor de eerste keer Great British 2011 gehouden op het TT Circuit in Assen. De Engelse vlag wapperde ondanks de regen volop, zelfs op onze RECARO-stand. De rugschaal van de RECARO Sportster CS was namelijk speciaal voor Great British 2011 uitgevoerd met de Union Jack.

Het was een echte Engelse dag met een bijpassend weertje: regen, regen en nog eens regen. Desondanks konden alle activiteiten doorgang vinden en waren toch vele honderden Engels gerelateerde auto’s afgereisd naar het TT Circuit. De RECARO Profi SPG, de RECARO kinderstoelen, maar met name de nieuwste aanwinst in het autostoelenprogramma, de RECARO Sportster CS trok de aandacht. Dit heeft mede te maken dat deze sportstoel met de Union Jack op de achterkant is uitgevoerd voor dit evenement en dat de stoel bij vele topmodellen van diverse merken als af fabriek stoel wordt ingezet. Speciaal voor Great British is er daarom door ons een RECARO Sportster CS Actiepakketten voor zowel de Landrover Defender als deMini Cooper samengesteld waar het voordeel kan oplopen tot wel € 750,- . 

Op het hoofdpodium werd deze dag de vijfde editie van de RECARO Remarkable Racequiz gewonnen door Stefan Wijmans. Helaas voor hem waren het totaal aantal behaalde punten niet genoeg om Danny Janssen met 14 punten van Pole position te stoten of zijn aantal uiteindelijk genoeg is om de RECARO Office Cross Sportster met Carbon rugschaal in de wacht te slepen moet nog blijken. Er zijn nog 2 evenementen te gaan tot de uitreiking op AutoMaxx Super Sunday. De dagprijs, het RECARO merchandisepakket neemt in ieder geval niemand hun meer af, de overige deelnemers gingen naar huis met een RECARO t-shirt. De volgende edities vinden plaats op het hoofdpodium van het Nationaal Oldtimer Festival op 11 september op Circuitpark Zandvoort. Tot dan!

Klik hier voor vele foto’s van Great British 2011. Wil je een hoge resolutie foto ontvangen van een bepaalde foto? Stuur een mailtje naar info@bcsRECARO.nl en wij sturen hem je toe. 
 

Geplaatst op 15-08-2011