Doe mee met de RECARO Remarkable Racequiz!

Dit jaar zal je BCS RECARO op vele outdoor evenementen zien. Naast een volledig ingerichte stand in de bedrijvenstraat organiseren wij ook voor de bezoekers de nieuwe RECARO Remarkable Racequiz op elk evenement.

Op het hoofdpodium van elk evenement zal de RECARO Remarkable Racequiz gehouden worden. Een leuke quiz met allemaal RECARO gerelateerde vragen. Dus heb je een beetje parate RECARO-kennis en wil je in de prijzen vallen? Pak dan je laatste kans op AutoMaxx Super Sunday op 25 september 2011 op Circuitpark Zandvoort. De dagwinnaar gaat naar huis met een RECARO merchandisepakket ter waarde van € 50,-. Maar elke deelnemer gaat sowieso naar huis met een RECARO goodie. Tijdens AutoMaxx Super Sunday gaat ook de over all winnaar van het evenementenseizoen 2011 naar huis met een RECARO burostoel, de Office Cross Sportster met Carbon rugschaal, ter waarde van ruim € 3200,- Na op zes evenementen de RECARO Quiz gehouden te hebben staat Danny Jansen uit Raamsdonkveer met 14 punten nog steeds op Pole Position.

Wil je jezelf alvast voorbereiden op de vragen of de speciale RECARO Sportster actiepakketten voor de diverse evenementen bekijken? Kijk dan rustig rond op onze website of klik hier om contact met ons op te nemen.

  

Geplaatst op 19-09-2011