Een zonnige AutoMaxx Streetpower Edition 2011

De kop is eraf, AutoMaxx Streetpower Edition 2011, de seizoensopener van het outdoor evenementenseizoen heeft afgelopen weekend op een zonovergoten TT Circuit in Assen plaatsgevonden en BCS RECARO was erbij.

Het is dat de temperatuur anders deed aanvoelen, maar het leek wel zomer op het drukbezochte TT Circuit in Assen. Massaal was heel tuningminded Nederland afgereisd voor dit eerste evenement van het jaar. De RECARO autostoelen op onze stand zijn uitgebreid getest en goedgekeurd en de interesse voor het speciale RECARO Sportster CS actiepakket was overdonderend. Iedereen was blij dat RECARO weer zo prominent in de tuningscene aanwezig is. De nieuwste marktsegmenten, de RECARO kinder- en kantoorstoelen zijn ook met open armen ontvangen.

Op het hoofdpodium werd deze dag de eerste RECARO Remarkable Racequiz gewonnen door Sebastiaan Hardeman uit Abcoude, hij wist maar liefst 8 punten te verzamelen. Of dit aantal uiteindelijk genoeg is om de RECARO Office Cross Sportster met Carbon rugschaal in de wacht te slepen moet nog blijken. Er zijn nog minimaal 6 evenementen te gaan tot de uitreiking op AutoMaxx Super Sunday. De dagprijs, het RECARO merchandisepakket neemt in ieder geval niemand hem meer af, de overige deelnemers gingen naar huis met een RECARO paraplu. De volgende editie vind plaats op het hoofdpodium van het Japans Autosportfestival op 8 mei.

Klik hier voor alle door BCS RECARO gemaakte foto’s op AutoMaxx Streetpower Edition 2011. Wil je een hoge resolutie foto ontvangen van een bepaalde foto? Stuur een mailtje naar info@bcsRECARO.nl en wij sturen hem je toe.

 

Geplaatst op 01-04-2011