Mooie afsluiter voor RECARO op AutoMaxx Super Sunday

Afgelopen weekend is de afsluiter van het outdoor evenementenseizoen AutoMaxx Super Sunday gehouden op het zonovergoten Circuitpark Zandvoort. Ook voor BCS RECARO was dit het laatste outdoor event van dit jaar.

Het was een heerlijke zomerdag waar alles in het teken stond van tuning. Alle merken en modellen waren aanwezig en het circuit stond boordevol activiteiten van driften tot vrij rijden op de baan zelf. BCS RECARO was zelf in de bedrijvenstraat te vinden voor de paddocks waar ook genoeg moois te zien was. DeRECARO Profi SPG, de RECARO kinderstoelen, maar met name de nieuwste aanwinst in het autostoelenprogramma, de RECARO Sportster CS trok de aandacht. Dit heeft mede te maken dat deze sportstoel bij vele topmodellen van diverse merken als af fabriek stoel wordt ingezet. Speciaal voor AutoMaxx Super Sunday is er daarom door ons een RECARO Sportster CS Actiepakket samengesteld waar het voordeel kan oplopen tot wel € 600,-. Wees er snel bij, want de acties lopen nog maar t/m 31 oktober.

Op het hoofdpodium werd deze dag de finale van de RECARO Remarkable Racing Quiz gehouden. Het was de laatste mogelijkheid om Danny Jansen uit Raamsdonkveer te passeren. Deze stond namelijk al sinds het Duitse Autosport Festival op Pole Position met 14 punten. Gelukkig voor hem, na een zenuwslopende strijd, gingen de kandidaten op AutoMaxx Super Sunday hem niet voorbij. Zijn behaalde puntentotaal bleek uiteindelijk genoeg om de RECARO Office Cross Sportster met Carbon rugschaal in de wacht te slepen om hem vervolgens letterlijk direct mee naar huis te nemen. De overige kandidaten gingen uiteraard niet met lege handen naar huis. De dagprijs, het RECARO merchandisepakket en de RECARO T-shirts neemt niemand hen meer af.

Klik hier voor vele foto’s van AutoMaxx Super Sunday 2011. Wil je een hoge resolutie foto ontvangen van een bepaalde foto? Stuur een mailtje naar info@bcsRECARO.nl en wij sturen hem je toe.

  

Geplaatst op 30-09-2011