Ook Roda JC kiest voor BCS RECARO reservebanken

In het nieuwe voetbalseizoen nemen ook de technische staf en spelers van Roda JC en uiteraard hun gasten plaats op gloednieuwe BCS RECARO reservebanken. 

In opdracht van en in samenwerking met Mercedes Benz Nederland heeft BCS RECARO de stadionstoelen in de clubkleuren laten bekleden met de logo’s van Roda JC en Mercedes Benz prominent op de RECARO stoelen aanwezig. Zowel Roda JC als Mercedes zijn zeer te spreken over het resultaat. De gasten nemen plaats op RECARO zetels waarbij het Roda JC logo is weggelaten. De zwart/gele stadionstoelen op hun verrijdbare trolleys zijn een opvallende verschijning geworden in de dug-outs van het indrukwekkende Parkstad Limburg Stadion. Op 30 juli aanstaande zullen de reservebanken in gebruik worden genomen tijdens een oefenwedstrijd tegen het Spaanse Getafe CF.

De RECARO reservebanken zijn uit te voeren in bijna elke gewenste kleurencombinatie en kunnen worden voorzien van meerdere logo’s van club of sponsor, zelfs stoelverwarming behoort tot de mogelijkheden. Mocht u zelf geïnteresseerd zijn neem contact met ons op of kijk voor meer informatie rustig op onze website.

  

De reservebank voor Roda JC       De reservebank voor de gasten

Geplaatst op 16-07-2010