Pluvius spelbreker tijdens Oldtimer festival

Op Circuitpark Zandvoort vond zondag 11 september 2011 het Nationaal Oldtimer Festival plaats. Voor dit evenement, speciaal voor de liefhebbers van een Oldtimer, had BCS RECARO een exclusieve Lederaanbieding voor eigenaren of liefhebbers van Oldtimers opgezet.

Dit jaar kon er worden genoten van de 1e lustrumeditie van het Nationaal Oldtimer Festival gecombineerd met het spectaculaire raceprogramma van de HARC. Dit betekende dat er deze dag genoeg te zien en beleven viel en ook RECARO was met een compleet ingerichte stand in de bedrijvenstraat aanwezig. ’s Morgens om een uur of tien was het al gezellig druk en kon er worden genoten van een glimmend verleden. Voor het hoofdpodium kwamen de mooiste oldtimers onder een lekker zonnetje uitstekend tot hun recht. Met op de achtergrond het diepe gegrom van de rond denderende sportauto’s op het circuit was het een mooie dag…………….tot drie uur. Helaas werd het circuit getroffen door een heftige bui met windvlagen wat de bezoekers alras deed besluiten om toch maar naar huis te gaan, want het zag er niet naar uit dat het beter zou worden. Hoewel dat een foutieve conclusie was, was de dag ten einde en werd de RECARO Remarkable Racing quiz een intiem feestje voor de deelnemers en de presentator. Het publiek had besloten om haar heil elders te zoeken.

Speciaal voor het evenement heeft BCS RECARO een aanbieding, bestaande uit een lederpakket voor de RECARO Specialist en Expert voor slechts € 195,-. Normaal kent deze optie een meerprijs van € 550,-. Ook is het RECARO Sportster CS Actiepakket, bestaande uit een set RECARO Sportsters CS autostoelen met Carbonlook rugschaal, nog altijd geldig. Hierbij kan uw voordeel oplopen tot € 600,-. De RECARO Sportster CS is de nieuwste aanwinst in het RECARO autostoelenprogramma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding en verwarming behoren tot de mogelijkheden.

De actie met het lederpakket is geldig van 1 september t/m 31 oktober 2011. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.

Geplaatst op 12-09-2011