RECARO meets Heynsdyk op de AutoRAI 2011

Gedurende de AutoRAI 2011 vind op stand 02.103 een bijzondere ontmoeting plaats. Een nieuw product van Nederlandse bodem, Heynsdyk, gebouwd op een Duitse bodem en voorzien van Duitse RECARO stoelen. Dat is in een notendop de nieuwe Heynsdyk 2500 SF.

De creatie van ingenieur Ronald Heijnsdijk wordt gebouwd op het onderstel van een Porsche 944, waarvoor de klant zelf de donorauto aanlevert. Hierop is een volledig nieuwe carrosserie ontworpen die leidt tot een volledig nieuwe sportscar, de Heynsdyk 2500 SF. Door een samenwerking tussen Heynsdyk Sportscars en BCS RECARO, importeur van RECARO voor Nederland en België, is vanaf heden de auto ook leverbaar met de RECARO Sportster CS autostoelen. De stoel sluit perfect aan bij de strakke, snelle vormgeving van de Heynsdyk 2500 SF en kunnen als aparte optie worden meegeleverd. De RECARO Sportster CS kan bekleed worden in elk gewenst materiaal en zelfs worden uitgevoerd met een Carbon rugschaal en verwarming. De combinatie is vanaf 13 april voor het publiek op de AutoRAI te bewonderen.

Klik hier mocht u meer informatie willen ontvangen over de autostoelen van RECARO en kijk voor meer informatie over de auto op www.heynsdyck.com. 
 

Geplaatst op 13-04-2011