Rising RECARO Sun in Zandvoort

Afgelopen zondag is het Japanse Autosport Festival 2011 gehouden op het Circuitpark in Zandvoort en de Rising RECARO Sun scheen volop over het gehele circuit.

De weersberichten lieten ons niet in de steek en zette de RECARO stoelen in de stand lekker in het zonnetje. De RECARO Pole Position, de RECARO kinderstoelen, maar met name de oude bekende uit het sportstoelenprogramma, de RECARO SR5 Speed trok de aandacht. Dit heeft mede te maken dat deze autostoel in vele Japanse automodellen als af fabriek stoel is ingezet en een redelijk lage aanschafprijs van € 495,- kent. Tegenwoordig wordt hiervoor de RECARO Sportster CS ingezet, speciaal voor het Japanse Autosport Festival is er daarom door ons een RECARO Sportster CS Actiepakket samengesteld waar het voordeel kan oplopen tot wel € 600,- .

Op het hoofdpodium werd deze dag de tweede RECARO Remarkable Racequiz gewonnen door Sonny Gutlich uit Leidschendam. Hij wist met maar liefst 10 punten de eerste plaats van Sebastiaan Hardeman over te nemen die de eerste editie met 8 punten wist te winnen. Of dit aantal uiteindelijk genoeg is om de RECARO Office Cross Sportster met Carbon rugschaal in de wacht te slepen moet nog blijken. Er zijn nog 5 evenementen te gaan tot de uitreiking op AutoMaxx Super Sunday. De dagprijs, het RECARO merchandisepakket neemt in ieder geval niemand hem meer af, de overige deelnemers gingen naar huis met een RECARO paraplu. De volgende editie vind plaats op het hoofdpodium van het Duitse Autosportfestival op 13 juni.

Klik hier voor vele foto’s van het Japanse Autosport Festival 2011, mede mogelijk gemaakt door Danovo Exclusive Photography. Wil je een hoge resolutie foto ontvangen van een bepaalde foto? Stuur een mailtje naar info@bcsRECARO.nl en wij sturen hem je toe. 

  

Geplaatst op 11-05-2011