TT Circuit Assen bezet door Duitse auto’s.

Afgelopen pinkstermaandag is het Duitse Autosport Festival in combinatie met Porsche Scene Live 2011 gehouden op het TT Circuit in Assen en het op en top Duitse merk RECARO ontbrak daar uiteraard niet.

De zon scheen dan wel niet volop, maar gelukkig hielden we het wel droog op het Circuit. De RECARO SR5 Speed, de RECARO kinderstoelen, maar met name de oude bekende uit het racekuipenprogramma, de RECARO Pole Position trok de aandacht. Dit heeft mede te maken dat deze racekuip in vele Porsche modellen als af fabriek stoel is ingezet en speciaal voor het evenement Porsche Scene Live in ons RECARO Porsche Actiepakket zit. Tegenwoordig wordt hiervoor ook de RECARO Sportster CS veel ingezet, speciaal voor het Duitse Autosport Festival is er daarom door ons een RECARO Sportster CS Actiepakket samengesteld waar het voordeel kan oplopen tot wel € 600,- .

Op het hoofdpodium werd deze dag de derde RECARO Remarkable Racequiz gewonnen door Danny Jansen uit Raamsdonkveer. Hij wist met maar liefst 14 punten de eerste plaats van Sonny Gutlich over te nemen die de tweede editie met 10 punten wist te winnen. Of dit aantal uiteindelijk genoeg is om de RECARO Office Cross Sportster met Carbon rugschaal in de wacht te slepen moet nog blijken. Er zijn nog 4 evenementen te gaan tot de uitreiking op AutoMaxx Super Sunday. De dagprijs, het RECARO merchandisepakket neemt in ieder geval niemand hem meer af, de overige deelnemers gingen naar huis met een RECARO paraplu. De volgende edities vinden plaats op het hoofdpodium van VW Scene op 15 t/m 17 juli in Biddinghuizen. Tot dan!

Klik hier voor vele foto’s van het Duitse Autosport Festival en Porsche Scene Live. Wil je een hoge resolutie foto ontvangen van een bepaalde foto? Stuur een mailtje naar info@bcsRECARO.nl en wij sturen hem je toe. 
  

Geplaatst op 17-06-2011