VW, VW en nog eens VW

Afgelopen weekend is voor de eerste keer het VW Fest 2011 gehouden op het Evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Zowel af fabriek als achteraf gemonteerd, was het RECARO interieur vaak te zien op de campings, showpaddocks en natuurlijk bij ons op de stand in de bedrijvenstraat.

De weerberichten voorspelden regen, regen en nog eens regen, maar met de paar druppels die we gehad hadden bleef het met name bij VW, VW en nog eens VW. De RECARO SR5 Speed, de RECARO kinderstoelen, maar met name de nieuwste aanwinst in het sportstoelenprogramma, de RECARO Sportster CS trok de aandacht. Dit heeft mede te maken dat deze sportstoel in vele topmodellen van diverse merken als af fabriek stoel wordt ingezet. Speciaal voor hetVW Fest is er daarom door ons een RECARO Sportster CS Actiepakket samengesteld waar het voordeel kan oplopen tot wel € 600,- .

Op het hoofdpodium werden deze dagen de derde en vierde editie van de RECARO Remarkable Racequiz gewonnen door Dennis Rietveld en John Kerpentier. Helaas voor hun waren het totaal aantal behaalde punten niet genoeg om Danny Jansen met 14 punten van Pole position te stoten of zijn aantal uiteindelijk genoeg is om de RECARO Office Cross Sportster met Carbon rugschaal in de wacht te slepen moet nog blijken. Er zijn nog 3 evenementen te gaan tot de uitreiking op AutoMaxx Super Sunday. De dagprijs, het RECARO merchandisepakket neemt in ieder geval niemand hun meer af, de overige deelnemers gingen naar huis met een RECARO t-shirt. De volgende edities vinden plaats op het hoofdpodium van Great British op 14 augustus op het TT Circuit in Assen.Tot dan!

Klik hier voor vele foto’s van het VW Fest. Wil je een hoge resolutie foto ontvangen van een bepaalde foto? Stuur een mailtje naar info@bcsRECARO.nl en wij sturen hem je toe.

Geplaatst op 19-07-2011