De 16 uurs stoelen zijn de oplossing tussen de normale kantoorstoelen en de zwaar uitgeruste 24 uurs stoelen waar continue op wordt gezeten.

Inzetbaarheid 16 uurs stoelen

Beeldschermstoelen, dealing room stoelen, call center stoelen, support center stoelen, 16 uurs stoelen. Een grote diversiteit aan namen voor een veelal gelijke gebruikersgroep. Basis is de brede inzetbaarheid van de 16 uurs stoel op met name combi werkplekken. Op diverse werkplekken, met name in de bewaking en receptie diensten, zien we een bezetting die langer duurt dan de normale werkdag om de service aan de klant op een hoog niveau te brengen. Inzet van een gewone kantoorstoel is hier vaak te licht.Voor deze werkplekken hebben we de 16 uurs stoel ontwikkelt. Een stoel met de functionaliteiten van de normale bureaustoel, maar gebaseerd op 24 uurs technieken. Hierdoor ontstaat een lange levensduur gekoppeld aan een maximale inzetbaarheid.

De stoelen stralen de robuustheid uit van een 24 uurs stoel en anderzijds slank van uiterlijk en mag gezien worden. Ideaal voor receptiediensten of langdurig bureauwerk.