Schakelpaneel-uitlegNee, RECARO levert geen op maat gemaakte stoel. Hiervoor zijn een aantal redenen aan te voeren, maar de belangrijkste (vinden wij) is de inzetbaarheid. Door een op maat gemaakte stoel te gebruiken is de inzetbaarheid van het voertuig beperkt tot de hoofdgebruiker. Als deze echter ziek is of besluit elders zijn brood te verdienen zit u met een op maat gemaakte stoel in uw maag.

Of u en uw partner kennen een groot lengteverschil. Dan zit u ook niet te wachten op een te grote of te kleine stoel!

RECARO kiest heel bewust voor een universeel inzetbare stoel. Door de modulaire opbouw kan er met simpele hulpmiddelen als bijvoorbeeld een zitvlakverlenger of een lumbaalpomp al een oplossing worden gecreëerd waarbij een andere persoon ook is geholpen indien deze het voertuig bestuurt.

Hierdoor kunnen er aantallen worden geproduceerd. Dit zorgt voor een lagere prijs dan een op maat gemaakte stoel. Daarbij kan men met relatief goedkope ingrepen de stoel uitbreiden met allerlei extra opties zoals elektrische hoogteverstelling, elektrische lumbaalsteun en elektrisch verstelbare rugleuning. Zo kan men tijdens het rijden de zithouding veranderen. Bij een stoel op maat loopt dit flink in de papieren.

En RECARO kan een universele zij-airbag leveren. In een op maat gemaakte stoel is dit niet mogelijk. En met een RECARO zijn styling en uitstraling dik in orde.

Met de RECARO Mobility serie is RECARO veruit de goedkoopste op de markt van vervangende stoelen voor ergonomische doeleinden.

RECARO Op maat gemaakt
Voorgevormd basisframe standaard nee
Zitvlakverlenger standaard optie
(Elektrische) zijwangverstelling in rugleuning standaard optie
(Elektrische) lendensteun standaard optie
Zijwangverstelling in zitting optie optie
Zij-airbag optie niet leverbaar
Verwarming optie optie
Ventilatie optie niet leverbaar
Armsteun optie optie
Hoogteverstelling op Ergomed en Style standaard niet leverbaar

 

Vraag hier een passing op locatie aan