Over BCS Europe
BCS-Europe-pand

BCS Europe biedt zitoplossingen voor bedrijven en instellingen, maar ook zetels voor het individu met een comfort en luxe zoals hij of zij alleen in de business class aantreft. Voorkomen is beter dan genezen. Goed zitten voorkomt rugklachten. BCS Europe biedt werkgevers zitoplossingen voor elke werkplek in elke branche. Een investering in gezondheid en tevredenheid. Zaken die niet in geld zijn uit te drukken. Zelfstandigen combineren het zakelijke met het aangename, duurzame stoelen in de auto en op kantoor. Particulieren verwennen zichzelf met luxe RECARO’s.

Ziekteverzuim door rugklachten is hoog. Te hoog! Een problematiek waarmee RECARO zich al jaren bezig houdt. Met als gevolg een wereldwijde naamsbekendheid. Niet ten onrechte natuurlijk. Als enige fabrikant van autostoelen is RECARO in staat om steeds weer grensverleggende concepten uit te werken. Toonaangevende autofabrikanten werken met RECARO samen, omdat ze weten dat een RECARO een meerwaarde geeft aan hun model.

Steeds meer werkgevers nemen hun verantwoordelijkheid en zorgen voor een goede werkplek. Niet alleen in de auto of vrachtwagen, maar ook op kantoor en boot. Zelfs voetballers krijgen van hun werkgever een goede reservebank. Onze referenties zijn dan ook talrijk. Politie, brandweer, ambulances, Rijkswaterstaat, Tata Steel, E-on, Stena line en Ajax om er maar enkele te noemen.

Naast importeur voor de RECARO producten in België en Nederland biedt BCS Europe aanvullende producten en diensten. Zo zijn we ook importeur voor Europa van de 24 uurs stoelen van Iron Horse Throna. Een ijzersterke oplossing voor heavy duty werkplekken.

Op deze wijze maakt BCS Europe het mogelijk om voor elke plek een zitoplossing te creeeren. Kijk rustig rond op onze site of informeer bij uw plaatselijke dealer.

Bekijk hier onze referenties