Universele onderdelen

Wanneer de RECARO stoelen in uw auto een beetje door beginnen te zakken dan kunt u op een vrij eenvoudige en voordelige manier de stoel weer in een zo goed als nieuw staat brengen.

Alle RECARO autostoelen zijn namelijk modulair opgebouwd, wat betekent dat bijna alle onderdelen ook los leverbaar zijn. Meestal zijn het de schuimdelen aan de instapkant en de zitting zelf die als eerste wat onderhoud nodig hebben. Dit is vrij eenvoudig zelf of door een RECARO dealer te doen. De schuimdelen zijn allemaal los leverbaar net als bijvoorbeeld de veermat onder de stoel. Schuimdelen zijn vaak al leverbaar vanaf €25,-. Let u er wel op dat wij als after market importeur van RECARO geen onderdelen kunnen leveren die specifiek voor het betreffende automerk of model gefabriceerd zijn. Een voorbeeld hiervan zijn de stofdelen. Maar wanneer u op tijd de schuimdelen vervangt zal het frame van de stoel ook de bekleding niet doen slijten.

Mocht u specifieke informatie willen hebben over schuim- of onderdelen, klik dan hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen.