Een geslaagde AutoMaxx Streetpower Edition 2012

De kop is eraf, AutoMaxx Streetpower Edition 2012, de seizoensopener van het outdoor evenementenseizoen heeft afgelopen weekend op het TT Circuit in Assen plaatsgevonden en BCS RECARO was erbij.

Niet zo warm als vorig jaar en ’s morgens enkele kleine regenbuitjes mochten de pret niet drukken. Massaal was heel tuningminded Nederland afgereisd voor dit eerste evenement van het jaar. De RECARO stoelen op onze stand zijn uitgebreid getest en goedgekeurd en de interesse voor het speciale RECARO Sportster CS actiepakket was overdonderend. Iedereen was blij dat RECARO weer zo prominent in de tuningscene aanwezig is. Het nieuwste marktsegment, de RECARO kinderstoelen zijn ook met open armen ontvangen.

Op het hoofdpodium werden deze dag weer meerdere leuke goodies weggegeven en ook bestond er de mogelijkheid om dit jaar meet te doen met RECARO TrackTime. Hier kun je 20 minuten vrij rijden met je eigen auto op het circuit. Dit is een steeds terugkerend item op alle evenementen in Zandvoort en Assen.

Klik hier voor alle door BCS RECARO gemaakte foto’s op AutoMaxx Streetpower Edition 2012. Wil je een hoge resolutie foto ontvangen van een bepaalde foto? Stuur een mailtje naar info@bcsRECARO.nl en wij sturen hem je toe.

Geplaatst op 05-04-2012