Gratis RECARO Jacks op het Truckstar Festival 2013

De nieuwe RECARO vrachtwagenstoelen zullen aanstaand weekend van 27 t/m 28 juli voor het eerst aan het grote publiek getoond worden op het Truckstar Festival 2013 in Assen. De eerste kopers van één van deze stoelen ontvangen een gratis RECARO Jack.

De meer dan tweeduizend trucks, die tot het laatste moertje zijn gepoetst, vormen ieder jaar het hart van het Truckstar Festival. Daaromheen: sfeer, gezelligheid, eten/drinken en heel veel chauffeurs met hun gezinnen. Maar het Truckstar Festival is er echt niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig opgebouwde trucks op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal dagje uit voor het hele gezin!

Op het beursplein zullen wij de gloednieuwe RECARO chauffeursstoelen presenteren. Kom dus langs en ervaar het zitcomfort en de ongekende mogelijkheden van de RECARO C 6000 en de nog completere C 7000. Speciaal voor het Truck Star Festival hebben we een actie voor de eerste kopers van één van deze modellen. Die ontvangen namelijk bij elke stoel een gratis RECARO Jack.

Klik hier voor alle overige informatie betreffende de nieuwe RECARO vrachtwagenstoelen of klik hier om direct contact met ons op te nemen.

 

  

RECARO C 6000      RECARO C 7000

Geplaatst op 22-07-2013