Gratis Topline versie bij aanschaf Style Sportline

Wanneer u nu besluit om een RECARO Style Sportline autostoel aan te kopen dan krijgt u  gratis de RECARO Style Topline. Dit levert een voordeel op wat kan oplopen tot € 445,-

Met de RECARO Style en Style XL combineert RECARO design en comfort tot een echte RECARO topper. De toch al niet kinderachtige uitrusting van de Sportline met o.a. een elektrische lendensteun, gecombineerde hoek- en hoogteverstelling en instelbare zijwangen van de rugleuning, wordt gedurende de actieperiode tot 25 juli nog eens extra uitgebreid met een elektrische rugverstelling , ventilatie en verwarming. De stoel is ook in een extra lange versie verkrijgbaar voor de lange chauffeur. De XL versie van de Style is in totaal 6 cm langer dan de basis versie. Er is al een basis Style Trendline vanaf € 1090,00. Bezoek daarom nu uw RECARO dealer in de regio en profiteer van deze prachtige aanbieding.
De actie is alleen geldig bij de door BCS RECARO aangestelde officiële RECARO dealers. Zij beschikken allen over een showroom waar u de RECARO stoelen kunt passen en u van advies kunt laten voorzien. Uiteraard kan de dealer ook de inbouw voor u verzorgen. De actie loopt van 23 mei t/m 25 juli 2011.

Klik hier voor het dealeroverzicht

Geplaatst op 23-05-2011