Jockeyseat toegevoegd aan bootstoelenlijn

Met het opnemen van de Jockeyseat in het assortiment is het aanbod marine seats van BCS RECARO nog breder geworden. De Jockeyseat is de ideale bootstoel voor de snelle boten zoals speedboten, wedstrijdboten en Ribs, veel gebruikt door Politie en Kustwacht.

Met het toenemen van de snelheid op het water wordt ook het gevaar groter. Om de veiligheid van de opvarenden optimaal te waarborgen is de Jockeyseat ontworpen. In een half zittende, half staande houding kunnen de opvarenden optimaal de klappen opvangen die bij hoge snelheden en ruw water kunnen ontstaan. (Klik hier voor een filmpje) De stoel kenmerkt zich door de extra vering die is aangebracht voor horizontale demping en draaibewegingen. Tevens is de stoel in hoogte verstelbaar, waardoor de stoel ideaal kan worden afgestemd op de gebruiker. Roestvorming krijgt geen kans door het gebruik van geanodiseerd aluminium. Uiteraard zijn de overige gebruikte materialen ook op de zware omstandigheden afgestemd. Met de uitbreiding kan BCS RECARO een nog breder publiek bedienen.
Bent u geïnteresseerd in deze Jockeyseat of in een andere bootstoel uit ons programma, neem dan contact met ons op of kijk op onze website.

Geplaatst op 28-07-2010