RECARO op AutoMaxx Streetpower Edition 2012

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent de start van het nieuwe outdoor evenementenseizoen. De officiële opener is AutoMaxx Streetpower Edition 2012 op het TT Circuit van Assen en BCS RECARO is present.

Dit autosportieve evenement vind plaats op zondag 1 april 2012 en staat boordevol met actie voor de echte autoliefhebber. Tijdens AutoMaxx Streetpower is er een uitpuilend programma samengesteld, zowel op de baan als op de paddock. Voor iedereen is er wel een interessant onderdeel bij, dus zorg dat je erbij bent.

RECARO is in ieder geval volop aanwezig met een compleet ingerichte stand en op het circuit zelf zal RECARO TrackTime gehouden worden. Hierbij kun je met je eigen auto vrij rijden op het circuit. Goed voor de dag komen doe je zeker, want voor je de baan opgaat heb je al een RECARO-sticker op je auto ontvangen. Speciaal voor Automaxx Streetpower hebben we ook nog een RECARO Sportster Actiepakket samengesteld, waar het voordeel op kan lopen tot € 750,-.

Reden genoeg dus om een bezoek te brengen aan onze stand. Mocht je nu alvast meer informatie willen hebben klik dan hier om direct contact met ons op te nemen.

  

Geplaatst op 14-03-2012