RECARO Sportster CS Actiepakket

Op het Circuitpark Zandvoort, het TT Circuit in Assen en op het Walibi-terrein in Biddinghuizen zullen in 2013 diverse evenementen plaatsvinden. Voor deze evenementen, speciaal voor de echte autoliefhebbers, heeft BCS RECARO een exclusief actiepakket samengesteld.

De evenementenreeks start met Automaxx Streetpower Edition 2013, dan volgen het Duitse Autosport Festival, American Sunday, Great British, Viva Italia, het Japanse Autosport Festival, Automaxxx Summer Edition, Paddock Porsche en Syntix Speedmasters. Op deze dagen zal genoeg moois te zien en te beleven vallen. Ook kun je, wanneer het event het aanbiedt, bij RECARO TrackTime met je eigen auto vrij rijden op het circuit.

Speciaal voor deze evenementen heeft BCS RECARO een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set RECARO Sportsters CS autostoelen. Hierbij kan uw voordeel oplopen tot € 650,-. De RECARO Sportster CS is de laatste aanwinst in het RECARO programma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en zelfs een universele zijairbag behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer je interesse hebt of meer informatie wilt hebben, klik dan hier om direct contact met ons op te nemen. De actie is geldig in de week van en na de genoemde festivals. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO-dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.

 

Geplaatst op 16-03-2013