24 uurs stoelen voor in de meld- en controlekamer!

Ben je werkzaam in een sector waarbij een of meerdere werknemers uit het team langdurig moet zitten? Bijvoorbeeld voor werkzaamheden in de meld- en controlekamer? In dat geval is het juiste materieel van groot belang. Ook al zit je vele uren achter elkaar, het lichaam wordt nog steeds zwaar belast. Kies daarom voor speciale 24 uurs stoelen van hoogwaardige kwaliteit. BCS Europe is een onafhankelijk leverancier van 24/7 stoelen en beschikt met drie verschillende merken over een breed assortiment. Om erachter te komen welk merk en welk type 24 uurs stoel bij uw bedrijf past, kan er een proefplaatsing aangevraagd worden. Zo kunnen de 24 uurs stoelen eerst getest worden voordat er een definitieve keuze wordt gemaakt.

Kies uit tientallen soorten modellen bij de 24 uurs stoelen specialist

Niet voor niets kiezen veel bedrijven voor één van de 24 uurs stoelen in het assortiment van BCS Europe. BCS Europe is een onafhankelijk leverancier, waardoor wij, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, niet gebonden zijn aan één specifiek merk. Wij werken met drie merken met elk hun eigen sterke punten, waardoor er keuze is uit grote tot kleine stoelen, met verschillende verstel functies. Door dit uitgebreide assortiment zit er altijd een stoel tussen die geschikt is voor in uw bedrijf en zijn combinaties van verschillende typen of merken stoelen altijd mogelijk.RECARO 24 uurs stoelen

Bij het ontwerp van iedere stoel vormt duurzaamheid, samen met maximale inzetbaarheid voor grote, kleine, brede en smalle posturen, het uitgangspunt. Profiteer van vele verstelmogelijkheden en geniet van een stoel die, vanwege de continue bezetting, onwijs comfortabel en lekker zit. De materialen die voor de stoelen zijn gebruikt zijn grondig getest. Ook kunnen de constructies van de stoelen te allen tijde tegen een stootje.

Verschillende merken 24 uurs stoelen, verschillende USP’s

Wist je dat je de keuze hebt uit drie verschillende merken in het veelzijdige en kwalitatief goede aanbod van BCS Europe? De stoelen van het Duitse merk RECARO hebben vele ergonomische kwaliteiten die je verwacht van een 24 uurs stoel. De stoelen van RECARO zijn geschikt voor werknemers die urenlang stil moeten zitten en toch psychisch en fysiek fit willen blijven. Je hebt de keuze uit verschillende instelmogelijkheden, die allen zorgen voor de best mogelijke ondersteuning van jouw lichaam.

De stoelen van het Amerikaans merk Iron Horse zijn ook voorzien van de beste technologieën en comfortabele details, en zijn ook geschikt voor zwaardere belasting. Denk hierbij aan een standaard of verstelbare luxe 3-D hoofdsteun, een op kantelbare rug verstelling, een in de hoek instelbare rugleuning en verstelbare armsteunen. Daarnaast heb je ook de keuze voor bijvoorbeeld diverse bekledingsvarianten, een persoonlijk logo en 4D armsteunen.

 

Het Italiaans merk Throna ontwerpt diverse soorten stoelen die voor zowel kIron Horse 24 uurs stoelen / kantoorstoelenleine posturen als grote posturen geschikt zijn. Qua prijs ben je met dit merk erg gunstig uit en de stoelen zitten onwijs comfortabel. Voor welke stoel kies jij? Je wilt immers toch ook alleen maar het beste van het beste voor jouw team? Vraag een prijsopgave aan of neem contact met ons op via +31 (0)226 745010, via info@bcs-europe.nl of het contactformulier voor meer informatie over onze ergonomische 24 uurs stoelen

Geplaatst op 24-05-2019