BCS Upgrade op verrijdbaar onderstel

BCS Europe breidt haar servicepakket rondom de BCS Upgrade dug-outstoel uit met een verrijdbaar onderstel voorzien van een riante opbergruimte.

De BCS Upgrade is al langer verkrijgbaar als rug- en zitelement voor de bestaande dug-out. Om de stoelen te beschermen tegen weersinvloeden en vandalisme heeft BCS een verrijdbaar onderstel ontwikkeld waar de dug-outstoelen op gemonteerd kunnen worden. Het onderstel is op zwenkwielen geplaatst zodat deze eenvoudig na de wedstrijden in opslag kan worden genomen en zo beschermd is tegen weer en wind, maar ook vandalisme. Tijdens maar ook na de wedstrijd kunnen sportkleding, bidons, ballen of ander materiaal veilig en droog worden opgeborgen in de grote opbergruimte onder de stoelen.

Naast een geborduurd logo op de stoelen is er op het onderstel zelf plaats voor reclame van één of meerdere sponsoren die de club ondersteunen. Via deze weg biedt de club de sponsor een originele en prominente plek langs het veld en kan het daarmee de financiering voor deze trainersbank bekostigen. Ontwerp qua kleur kunstleder van de stoelen en afmeting van het onderstel vind in samenspraak plaats met de club.

BCS Europe is importeur van RECARO stoelen in Nederland en België en levert diverse type stadionstoelen in de grote stadions, maar biedt ook oplossingen voor de breedtesport. Gedurende de Nationale Sportvakbeurs in Gorinchem op 2 december kunt u kennis maken met ons en onze oplossingen op stand 246. U bent van harte welkom om de mogelijkheden voor uw club eens te bespreken. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar via +31(0)226-745010 of via info@bcs-europe.nl.

BCS-Upgrade-incl-opbergvak-open BCS-Upgrade-incl-opbergvak-schuin

Geplaatst op 30-11-2015