Comfort en bewegingsvrijheid in de RECARO Ergomed autostoel

In ons kleine landje leggen we met z’n allen jaarlijks zo’n 119 miljard kilometers af met de auto. En of je de auto nu als mobiel kantoor gebruikt, je de kinderen naar school/sportclub rijdt of in de weekenden leuke uitjes door binnen- en buitenland maakt, comfortabel en gezond zitten is van groot belang.

Ergonomisch zitten met de RECARO Ergomed autostoel

Je bureaustoel staat op de goede hoogte ingesteld want je bent je bewust van de gezondheidsrisico’s van slecht zitten. Maar hoe zit je in je auto? Echt comfortabel zit je pas in de RECARO Ergomed autostoel met Klima pakket. Gezond zitten is ergonomisch zitten, wat afhankelijk is van je lengte en lichaamsbouw en dus voor iedereen anders. Door de vele mogelijkheden kun je de RECARO Ergomed stoel afstellen op jouw behoeften. Anders dan vanuit een bureaustoel, kun je niet even opstaan tijdens een autorit. Comfort en bewegingsvrijheid zijn dan ook essentieel.

De optimale rijhouding

Met de elektrische zitvlakverlenging en hoogteverstelling van de RECARO Ergomed autostoel personaliseer je je zitoppervlakte en zithoogte. Goed afgesteld voorkomt dit vermoeide of slapende benen tijdens het autorijden en vermindert de druk op bepaalde gebieden. De lendensteun zorgt voor support in de onderrug en de armsteunen voor een ontspannen houding van de schouders. Samen voorkomen ze met de verstelbare hoofdsteunen rug-, schouder- en nekklachten die kunnen resulteren in hoofdpijnen. Voor een optimale rijhouding staat de rugleuning in een hoek tussen de 95 en de 115 graden, licht naar achteren dus. Iemand die 45.000 kilometer per jaar rijdt, spendeert een kleine maand in de auto. Een investering in je autostoel, is dan een investering in je welzijn.

Pure luxe met de unieke zij-airbag

Uniek aan de RECARO Ergomed met Klima pakket is de zij-airbag die de autostoel biedt. Een fijn en veilig gevoel voor jou en je naaste op de passagiersstoel en een must voor iedereen die veel onderweg is. De diverse bekledingsvarianten van de RECARO Ergomed autostoel dragen bij aan de luxe uitstraling van je interieur. Of je nu kiest voor klassieke, zwartlederen bekleding of gaat voor een stijlvolle, moderne combinatie van 3-D Mesh met zwart lederen look: deze stoel straalt klasse uit. RECARO Ergomed Klima brengt het ultieme comfort met zowel ventilatie als verwarming in de rug en zitting. Op die manier blijft autorijden een plezier.

Goed rijden in de RECARO Ergomed autostoel

Getest en aanbevolen door ‘Gezonde rug – Beter leven’ en de bond van Duitse Rugscholen blijkt RECARO Ergomed de Rolls Royce onder de autostoelen. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)226 745010, via info@bcs-europe.nl of kom langs bij de dealer om de RECARO Ergomed zelf uit te proberen!

Geplaatst op 21-08-2019