Honey I shrunk my RECARO seat

Wij zeggen nooit nee bij de vraag om RECARO stoelen te leveren, maar soms moet je wel net even iets langer nadenken hoe je iets dan ga aanpakken. Zo kregen wij onlangs het verzoek of we ook een miniatuur van de RECARO stadionstoel konden leveren als tafelmodel.

Dit verzoek kwam van de Sports Technology Club van Agoria aangezien ze een origineel afscheidscadeau wilden geven aan hun aftredend voorzitter Piet Moons. Helaas beschikken wij niet over een verkleinmachine zoals in de film Honey I shrunk the kids, dus is het een knap staaltje handenarbeid en bekleedwerk geworden. De miniatuur stadionstoel moest bekleed worden in rood en wit kunstleder en worden voorzien van de naam van de gelukkige ontvanger en de club zelf. In samenwerking met onze RECARO-dealer Lukkien Autobekleding uit Apeldoorn hebben we dit bijzondere project(je) kunnen realiseren.

Heeft u zelf ook een niet alledaagse vraag omtrent stoelen of u wilt onze mogelijkheden eens rustig bekijken? Bezoek dan onze website www.bcs-europe.nl of neem direct contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.

BCS-Europe-Miniatuur-RECARO-stoel2 BCS-Europe-Miniatuur-RECARO-stoel-cadeau

Geplaatst op 10-12-2015