Koop uw RECARO Cross Sportster CS bij BCS Europe

Bent u op zoek naar een goede autostoel, die niet alleen comfortabel is, maar ook voldoende extra’s kan bieden? Dan is de RECARO Cross Sportster CS de perfecte keuze. Deze autostoel ziet er sportief uit en kan in veel verschillende auto’s geplaatst worden, denk hierbij aan SUV’s, terreinwagens en bestelwagens. Wij laten u daarom graag kennis maken met deze sportieve comfortabele autostoel!

De RECARO Cross Sportster CS voor iedere autoliefhebber

De RECARO Cross Sportster CS is een stoel met een lage zitzijwang. Hierdoor kun je gemakkelijker in- en uitstappen, waarbij toch de ondersteuning behouden wordt. Dit komt doordat de rugleuning voorgevormd is, wat een hybride constructie teweegbrengt. De geïntegreerde hoofdsteun en extra rug versteviging van de RECARO Cross Sportster CS doen denken aan racestoelen, terwijl het comfort en de ergonomische kwaliteit van deze autostoel doen denken aan ’s werelds meest luxe auto’s.

Genoeg comfort tijdens jouw autoritten

De Cross Sportster CS heeft, net als andere modellen van het merk RECARO, een rugontgrendeling, welke ook een goede 5-punts gordel doorvoer biedt. Dit alles is geheel geïntegreerd in de rugleuning, waarbij de ontgrendeling met een mooi kapje is weggewerkt. Daarbij kunt u ook genieten van een aantal extra’s, waardoor de stoel geheel naar wens en aan de auto aan te passen is. Zo kan de autostoel voor de Landrover Defender uitgerust worden met een verwijderbare zitting, zodat u geen problemen meer heeft om bij de accu’s te komen. Zo bent u niet alleen voorzien van veel eenvoud, maar heeft u ook het comfort van een goede sportstoel. U zult geen hinder meer ondervinden tijdens lange autoritten.

Ergonomie is één van de hoofdpijlers van RECARO

Zoals bij elke RECARO stoel, is ook bij de RECARO Sportster ergonomie erg belangrijk. De stoel is ontworpen om de natuurlijke S-curve van de wervelkolom te ondersteunen. Het menselijk lichaam is namelijk niet ontworpen om langdurig te zitten. RECARO-stoelen zijn ontworpen om het ruggenmerg te ondersteunen in de meest natuurlijke en gezonde positie. De RECARO Sportster heeft daarom de volgende onderdelen geïntegreerd in de stoel:

  • Ultra dunne rugleuning: Polymeren rugleuning biedt superieure ergonomie, unieke styling en ruimtebesparing.
  • Geïntegreerde lendensteun: Juiste lendenondersteuning is een belangrijk onderdeel van het comfort van een autostoel. RECARO’s gepatenteerde technologie biedt superieur comfort en ondersteuning.
  • Schouder- en rugsteunen: Rijden in een RECARO stoel gaat niet alleen over correct zitten, maar ook over prestaties. De schouder- en rugsteunen houden je stevig op zijn plaats in elke rijsituatie.
  • Verstelbare rugleuning: Eenvoudig handmatig mechanisme brengt de rugleuning in een juiste en comfortabele rijpositie.
  • Geïntegreerde hoofdsteun: Hoofdsteun inclusief riemdoorvoer, geschikt voor een 4-punts gordel of 5-punts gordel.
  • Geïntegreerde zijmontage: Geïntegreerde zijmontage voor eenvoudige bevestiging in het voertuig.
  • Rugleuning ontgrendeling: De ontgrendeling van de rugleuning (onopvallend verwerkt in de gordeldoorgangen) biedt gemakkelijke toegang tot de achterbank van elk voertuig.

De Cross Sportster bevat alle standaardfuncties van de Sportster. De dijversteviging is echter vervangen door de RECARO Slim Seat Cushion voor gemakkelijk in- en uitstappen uit de stoel.

De basis is uit te breiden met een grote hoeveelheid extra’s

De RECARO Cross Sportster CS is uitgerust met alle bovengenoemde basisonderdelen. Zo heeft u altijd voorgevormde schouderondersteuning, een lang zitkussen, een eenzijdig verstelbare rugleuning en een geïntegreerde hoofdsteun. Wilt u de stoel nog meer naar wens aanpassen, dan kunt u kiezen voor de universele zij-airbags, stoelverwarming, een verwijderbare zitting voor de Landrover of diverse bekledingsvarianten. U heeft hierdoor altijd een stoel die bij u past en waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Als u meer wilt weten over de RECARO Cross Sportster kunt u contact opnemen met ons via +31 (0)226 745010 of via info@bcs-europe.nl.

Geplaatst op 17-01-2020