Nieuwe RECARO stadionstoelen voor RSC Anderlecht

Na ruim 5 jaar is de dug-out van RSC Anderlecht door ons voorzien van nieuwe RECARO stadionstoelen met de logo’s van hun nieuwe sponsors Audi en Arval.

 

Doordat de RECARO stadionstoelen van RSC Anderlecht bedrukt waren met de logo’s van Mercedes Benz en Leaseplan en omdat het clublogo tegenwoordig is voorzien van 3 sterren werd het tijd om deze te vervangen. Door de modulaire opbouw van de spelersbanken van BCS Europe is dit op zich redelijk eenvoudig te doen. De stoelen zijn namelijk op de verrijdbare trolley gemonteerd met alleen 4 bouten en de stoelverwarming is aangesloten door slechts een stekkerverbinding. Uiteraard zijn de stoelen na de montage ook weer keurig afgedekt met op maat gemaakte afdekhoezen voorzien van dezelfde nieuwe logo’s om ze te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Door deze aanpassing kunnen de technische staf en spelers weer jarenlang genieten van het comfort van hun vertrouwde BCS dug-out.

 

Heeft u interesse in dug-outstoelen van BCS Europe of zoekt u naar een oplossing voor een probleem met betrekking tot stadioninrichting? Neem dan contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.

Anderlecht-nieuwe-dug-out-hoezen

Geplaatst op 10-09-2015