RECARO kinderstoelen nieuws

De nieuwe collectie RECARO kinderstoelen voor in de auto is afgelopen maand gepresenteerd op de laatste Kind + Jugend beurs in Keulen. Dat leverde voor alle modellen drie nieuwe bekledingsvarianten op evenals enkele nieuwe accessoires.

De kleurencombinaties Steel/Blue, Crystal/Yellow en Copper/Moon zijn vervangen door Shadow/Blue, Cherry/Black en Frozen/Copper.
In de RECARO Young Line collectie 2009/2010 zijn ook twee nieuwe accessoires opgenomen. Voor het model Monza en de Monza Seatfix is nu ook een voetensteun leverbaar die in hoogte en diepte verstelbaar is.
Een ander zeer innovatief en universeel accessoire is de RECARO Car Seat Protector. Deze beschermingsmat kan doormiddel van twee bevestigingsbandjes aan de achterzijde van de voorstoelen gemonteerd worden, zodat de kinderschoenen de rugleuning niet kunnen bevuilen of beschadigen. De kinderstoel zelf kan ook op de Car Seat Protector gezet worden. Op deze manier wordt de achterbank beschermd tegen drukplekken, beschadiging en andere narigheden als kruimels of chocoladevlekken. Doormiddel van een vochtige doek is de kunstlederen beschermingsmat eenvoudig schoon te maken en draagt het ook nog eens bij aan de veiligheid, door een verbeterde stabiliteit van de kinderstoel op de achterbank.
Bekijk alle producten uit de RECARO Young Line collectie 2009/2010 rustig op deze website. De aanschaf kan direct via onze webshop. Gegarandeerd voor de laagste prijs, geen verzendkosten en veelal een snelle levering.

Geplaatst op 30-10-2009