RECARO Pole Position ABE: Coureur in eigen auto!

Heb jij in de auto soms ook het idee dat je op een circuit zit, maar dat je huidige (standaard) autostoel toch niet helemaal zo lekker zit zoals een autostoel zou moeten zitten? RECARO heeft namelijk een racekuip die je het gevoel geeft dat je zo het circuit op kan: de RECARO Pole Position ABE.

Uitrusting RECARO Pole Position ABE vs. FIA

Naast de RECARO Pole Position ABE, is er ook de RECARO Pole Position FIA. Het belangrijkste verschil tussen deze twee varianten is dat de Pole Position ABE je het gevoel geeft dat je op het circuit zit, maar deze racekuip is wel speciaal ontwikkeld voor op de openbare weg. De RECARO Pole Position FIA daarentegen is speciaal ontwikkeld voor op het circuit en geschikt voor de motorsport. Voor deze racekuip zijn de eisen strenger en deze is dan ook FIA gekeurd en voldoet aan alle eisen. Het FIA keur op deze stoel is 5 jaar geldig.

Het gewicht van de RECARO Pole Position ABE is slechts 7 kilo, heeft een geïntegreerde hoofdsteun en kan gebruikt worden met zowel een 3-, 4- ,5- als 6-punts gordel. Voor de veiligheid heeft de RECARO Pole Position ABE aan de zijkanten een uitstekende ondersteuning. Ook kan de RECARO Pole Position ABE bekleed worden met diverse bekledingsvarianten (waaronder materiaal wat brandvertragend werkt en wat gemakkelijk te vervangen is), maar kan ook custom made bekleed worden.

De RECARO Pole Position FIA heeft een smaller zitoppervlak, zodat de bestuurder steviger zit. De zit- en rugkussens zijn verwisselbaar en is geschikt voor 3-, 4-, 5- als 6-punts gordels.

De Pole Position ABE is er ook in een carbon uitvoering, waardoor het gewicht van de stoel slechts 4,5 kg is. De Pole Position FIA is te monteren met een stalen adapter. De Pole Position ABE met stalen of aluminium adapter.

Geïnteresseerd in de RECARO Pole Position ABE of FIA??

Ben jij dus op zoek naar nieuwe racekuipen voor jouw auto om een circuit-gevoel te krijgen? Of zoek je een racekuip voor in je auto waarmee je ook daadwerkelijk op het circuit mag rijden? Er zijn daarnaast diverse opties en uitvoeringen mogelijk, dus neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)226 745010 of via info@bcs-europe.nl en wij kunnen je voorzien van meer informatie!

Geplaatst op 02-12-2019