Ultieme, sportieve rijervaring met exclusieve RECARO Sportster CS

Sportieve autorijders opgelet. Gaat bij het woord “Nürburgring” jouw hart ook accelereren? Rijd jij geen auto maar een bolide? En ben jij altijd opzoek naar manieren om jouw sportieve rijprestaties te overtreffen? Schakel dan naar een hogere versnelling met de limited edition autostoel RECARO Sportster CS “Nürburgring”. Deze sportieve autostoel combineert comfort, design en rijprestaties waardoor hij uniek in zijn soort is.

Eersteklas rijprestaties

Deze comfortabele autostoel is ontwikkeld om excellente ondersteuning te bieden tijdens een dynamische rit. De zijsteunen zorgen voor een subliem schouder support en een stabiel torso. Op die manier ben je ook tijdens hoge snelheden in de bochten bestand tegen laterale krachten. Het support vanuit RECARO Sportster CS “Nürburgring” verbetert je zithouding, wat direct effect heeft op je reactie- en handelingsvermogen. De racekuip draagt bij aan een eersteklas rijprestatie en verbetert het rijcomfort en de controle over high performance auto’s.

Limited edition met hoogwaardig design

Dit knap staaltje vakmanschap is slechts voor 999 liefhebbers beschikbaar. Zo exclusief dat er voor iedere autostoel een uitgavenbadge met eigen nummer is. De RECARO Sportster CS “Nürburgring” is vervaardigd van premium leer, voorzien van zowel het gestikte RECARO- als Nürburgringlogo. Maar liefst 65 meter aan garen en 7800 borduursteken creëren de ongeëvenaarde look van dit juweeltje.

De optionele zij-airbag, de sportieve strepen aan de achterzijde en de combinatie van zwart leer met rode accenten maakt de autostoel een droom voor elke sportwagenbezitter.

Waar comfort en sportiviteit elkaar ontmoeten

Onze ontwerp-specialisten buigen zich over de gezondste en fijnste manier van zitten, ongeacht de route, rijstijl of de conditie van het wegdek. Al onze autostoelen zijn ergonomisch ontworpen: altijd met als hoogste prioriteit de juiste ondersteuning en uitlijning voor de bestuurder. Alles is aan te passen op jouw lichaamslengte en lichaamsbouw. De RECARO Sportster CS “Nürburgring” heeft een stevig bekleding die als een comfortabel pak om je lichaam heen past.

Klaar voor de groene hel

De RECARO Sportster CS “Nürburgring” fuseert ultiem comfort, design en sportiviteit zoals geen enkele andere autostoel dat kan. Zin gekregen om de pk’s van je sportwagen aan het werk te zetten terwijl jij ontspannen de controle houdt? Of de proef op de som nemen in een rondje ‘Groene Hel’ en enkele seconden afsnoepen van je huidige record? Neem vrijblijvend contact met ons op om de RECARO Sportster CS “Nürburgring” zelf uit te proberen.

Geplaatst op 02-08-2019