RECARO steekt Ergomed ES Klima in een nieuw jasje

RECARO-Ergomed-3D-Mesh-detail-BCSMet de nieuwe bekledingsvariant 3D-Mesh in combinatie met leder wordt het leveringsprogramma van het topmodel van RECARO, de Ergomed ES Klima naar boven afgerond.

Op het gebied van bekledingsmaterialen zijn er volop ontwikkelingen gaande die extra mogelijkheden bieden voor de gebruikers, één daarvan is 3D-Mesh materiaal. Een technisch hoogstandje van meerdere lagen stof en kunststof. Door de positieve reacties uit de vrachtwagenstoelenmarkt, waar RECARO dit materiaal heeft toegepast op de C 7000, is deze bekledingsvariant nu ook verkrijgbaar op de RECARO Ergomed, de Rolls Royce onder de ergonomische autostoelen.

Door de open structuur van het materiaal wordt de effectiviteit van het Klima-pakket nog eens verbeterd. Zo biedt het in de zomer extra koeling door de ventilatie en in de winter een comfortabele, warme zit. De stoel is verder uitgevoerd met lederen zijwangen in de hoogste kwaliteit Porsche leder, afgewerkt met een contrasterende zilveren stiknaad.

De stoelen zijn inmiddels in productie genomen en op bestelling leverbaar vanaf € 3335,- inclusief btw per stoel. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen? Kijk dan op onze website www.bcs-europe.nl of neem direct contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.

Geplaatst op 21-06-2017