RSC Anderlecht eerste Belgische club met RECARO stoelen in de dug-out

Het wordt al mooier langs de voetbalvelden, want ook in België heeft RECARO zijn intrede gedaan met haar reservebanken. RSC Anderlecht ziet namelijk als eerste club in de Belgische competitie de toegevoegde waarde van RECARO stadionstoelen in hun dug-outs.

In nauwe samenwerking met RSC Anderlecht is het project gerealiseerd waardoor de RECARO reservebanken afgelopen dinsdag de dug-outs ingereden konden worden. De verwarmde RECARO stoelen zijn compleet in paars kunstleder uitgevoerd met de logo’s van Mercedes Benz, Leaseplan, Fleet TV en Anderlecht zelf. Ook aan de scheidsrechters is in het Constant vanden Stock Stadion gedacht, deze krijgen namelijk net als de bezoekende club ook een business class zitplaats aangeboden. Anderlecht is dit jaar alweer de derde club die BCS RECARO mag voorzien van nieuwe RECARO stadionstoelen, in de voorbije weken werden in Nederland PSV en Roda JC al voorzien.
De RECARO reservebanken zijn uit te voeren in bijna elke gewenste kleurencombinatie en kunnen worden voorzien van meerdere logo’s van club of sponsor, zelfs stoelverwarming behoort tot de mogelijkheden. Mocht u zelf geïnteresseerd zijn neem contact met ons op of kijk voor meer informatie op onze website. 

  

Reservebank van Anderlecht        Reservebank van de gasten 

Geplaatst op 23-07-2010