Van de RECARO Style XL Sportline naar de Topline

RECARO staat al decennialang bekend om hun luxe auto sportstoelen. Ook ergonomisch heeft RECARO flink aan de weg getimmerd. Het belang van een ergonomische autostoel wordt namelijk nogal eens onderschat. Zeker voor wie meerdere uren per dag in zijn of haar auto doorbrengt, is een ergonomisch zitcomfort van groot belang. De juiste autostoel kan veel problemen, zoals rugproblemen, vermoeidheid en pijn in armen en benen voorkomen.

De autostoelen uit de RECARO Style-lijn zijn een uitstekende keuze om een maximaal ergonomisch zitcomfort te garanderen. Omdat al menig ergonomie-bewuste autorijders kozen voor een autostoel uit deze productielijn wordt de aandacht verlegd naar de topuitvoering van de RECARO Style productielijn. Het model RECARO “Sportline XL” zal hierdoor uit het assortiment verdwijnen. De RECARO Style “XL Topline” zal als leider in de XL-productielijn doorgaan met zijn nog uitgebreidere opties.

De RECARO Style XL Topline

Net als de XL Sportline, beschikt de XL Topline over verstelbare rugzijwangen en zitvlakverlenging. Hierdoor is de stoel perfect aan te passen om je de beste zithouding te bieden. De rugleuning is ergonomisch voorgevormd en heeft een verstelbare hoofdsteun. Evenals bij de “XL Sportline” zijn de tweezijdige rug ontgrendeling en tweezijdig verstelbare rugleuning standaard. De elektrisch instelbare lendensteun en de hoek- en hoogteverstelling zitten ook op de RECARO Style XL Topline. Zoals bij alle autostoelen uit de XL serie is de rugleuning 6 cm langer dan die van de gewone RECARO Style uitvoering. De lendensteun is verstelbaar en is extra hoog uit te schuiven.

De extra’s van de RECARO Style XL Topline

Het Style XL Topline model gaat nog een paar stappen verder dan de XL Sportline. Naast alle bovengenoemde luxe en ergonomische opties die de XL Sportline had, biedt het top model nog een aantal extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het RECARO Klima Pakket (ventilatie en verwarming) en een rug verstelling die volledig elektrisch is. Als extra opties kunt je nog kiezen uit diverse bekledingsvarianten en is er tevens een optionele armsteun verkrijgbaar.

Met de RECARO Style XL Topline lever je dus niets in op de Style XL Sportline serie. De Style XL Topline zal met zijn anatomisch en ergonomisch design de uren die je in je auto doorbrengt nog comfortabeler maken. De extra luxe zal het gebruiksgemak nog verder uitbreiden en je kunt verzekerd zijn van een optimaal ergonomische zit in één van de meest luxe autostoelen van RECARO. De stap van de RECARO Style XL Sportline naar de RECARO Style XL Topline is dus geen step down maar een aanzienlijke step up!

Nieuwsgierig geworden naar de RECARO Style XL Topline? Vraag een prijsopgave aan of neem contact met ons op via +31 (0)226 745010, via info@bcs-europe.nl of het contactformulier voor meer informatie over de RECARO Style XL Topline.

Geplaatst op 18-07-2019