Geniet van deze voordelen wanneer je kiest voor RECARO stoelen!

Veel mensen kijken bij de aanschaf van hun auto in eerste instantie naar het exterieur; of de motorkap er goed opstaat en de velgen lekker glimmen. Wie echter eenmaal tot aankoop is overgegaan, zal al snel het belang van het interieur onderschrijven. Het moet van binnen niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel. Zeker werkgevers met bedrijfswagens houden hiermee rekening, aangezien zij niet willen dat autogebruik van hun werknemers tot klachten en dientengevolge ziekteverzuim leidt. Maar ook forensen en andere particulieren kijken steeds vaker naar een gezondheidsvriendelijke auto-inrichting. Het belangrijkste van een medisch verantwoorde auto is natuurlijk de autostoel. Daarop richt RECARO Automative Seating zich. Lees snel verder om erachter te komen wat de voordelen van RECARO stoelen zijn!

Vele bedrijven gingen u al voor in de keuze voor RECARO stoelen

Het merk RECARO heeft in 2018 voor de zesde maal op rij de ETM-award in de categorie ‘bestuurdersstoelen van bedrijfsauto’s’ ontvangen voor haar uitmuntende vrachtwagenstoelen. Het toont dat daarmee eens te meer aan dat het pionier en absolute marktleider op het gebied van vrachtwagenstoelen is. Sinds 2013 is er een nieuwe lichting stoelen gelanceerd, en de vruchten daarvan plukten de kopers van de RECARO vrachtwagenstoel, die voor de ETM-award massaal hun vertrouwen in RECARO uitspraken. Gerenommeerde bedrijven zijn u al voorgegaan en zijn inmiddels overgegaan tot aanschaf van de RECARO stoelen. Bekijk ons aanbod RECARO ergonomische autostoelen en vraag meer informatie aan bij interesse!

RECARO autostoelen voor ultiem zitcomfort

RECARO stoelen onderscheiden zich vooral door haar ergonomische zorg, dat wil zeggen dat het haar expertise richt op de gebruiksvriendelijkheid en comfort. De medische staat van bestuurder staat voorop. RECARO wil niet dat mensen die dagelijks lange uren maken in hun autostoel of vrachtwagenstoel op lange termijn bijvoorbeeld met rugklachten gaan kampen, en heeft haar ontwerpen daar ook op ingericht. Wie terugkomt van zijn werk, zal hierdoor de autorit niet als een extra inspanning ervaren, maar als een aangename verlichting.
Om het mooi te zeggen, het revitaliseert je na een inspannende werkdag. Voor de onderrug is in veel modellen een speciale lendensteun ingebouwd, zoals in de RECARO Ergomed, de RECARO Style of de RECARO Orthopäd. De autostoelen van RECARO hebben dan ook van ‘Campagne voor gezonde ruggen’ een keurmerk voor aanbevolen rugvriendelijke producten ontvangen.

Dat het zitcomfort de hoogste prioriteit heeft, wordt in sommige modellen benadrukt doordat de stof luchtdoorlatend is. De bekledingen van zittingen en rugleuningen bestaat in die gevallen uit 3D-stof, die erg transparant is. Dit is echter nog maar één bekledingsvariant, RECARO biedt nog talloze andere bekledingsvarianten. Een klamme onderrug zal je als bestuurder met een RECARO autostoel of vrachtwagenstoel dus niet zo snel krijgen. Om het comfort compleet te maken en de temperatuur naar wens te regelen, hebben veel RECARO autostoelen ook nog een klimapakket met verwarming en ventilatie ingebouwd. Door de dunne rugwand zijn veel autostoelen van RECARO relatief erg licht en dit zorgt voor meer ruimte achter de bestuurder.

Verschillende typen en uitvoeringen autostoelen

RECARO heeft ermee rekening gehouden dat automobilisten in afmetingen van elkaar verschillen. Daardoor zijn veel types van RECARO autostoelen in de maten S, M en L verkrijgbaar. Door zitvlakverlenging en zijwangen kunnen middelgrote en grote personen een prettige autorit beleven. Mede door de goede zijdelingse ondersteuning krijg je ook extra ondersteuning bij lange, snel genomen bochten. Voor de kilometervreter, voor wie autorijden een groot deel van zijn beroep is zijn dit soort stoelen zeer aan te raden. De rugleuning kan desgewenst zelfs elektrisch versteld worden. Naast autostoelen heeft BCS diverse soorten andere RECARO stoelen in het assortiment, zoals bootstoelen, 16 uurs stoelen, 24 uurs stoelen (voor in bijvoorbeeld meld- en controlekamers, kantoorstoelen, sportstoelen en racekuipen. Bekijk het totale aanbod stoelen van BCS Europe en neem contact met ons op voor meer informatie!

RECARO stoelen beperken zich echter niet tot functionaliteit, maar besteden ook veel zorg aan de esthetiek. Design is belangrijk bij RECARO en hoort bij haar DNA. Alle onderdelen van de stoel zijn met vakmanschap bewerkt, dus ook de bekleding die vaak uit leer bestaat. Voor extra veiligheid zijn er ook modellen verkrijgbaar met ingebouwde zij-airbags. Neem voor jouw stoel op maat contact op met BCS Europe op voor de mogelijkheden!

Geplaatst op 21-03-2019